Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elkészült a 40 kilométeres bicikliút Etyek és Tarján között

Elkészült a 40 kilométeres bicikliút Etyek és Tarján között

 

A Pannónia szíve program új lehetőségeket, kitörési pontokat és a hosszú távú megmaradás, fejlődés esélyét kínálja Fejér megye északi részének.

 Az etyeki Gasztrosétány és a kapcsolódó fejlesztések nevű projekt kulcselemei közül elsőként az Etyektől Tarjánig húzódó, mintegy 40 km hosszú kerékpárút készült el – derült ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleményéből.

A Pannónia szíve program keretében több éven keresztül zajló, mintegy két tucat települést érintő beruházássorozat indult el, ennek első területe Etyek és környéke volt. A fejlesztések közül elsőként az Etyektől Bicskén és Csabdin át Tarjánig húzódó, mintegy 40 km hosszú kerékpárút készült el, amelynek hivatalos átadóünnepségére október 28-án, szombaton kerül sor Etyek-Újhegyen, a Gasztrosétányon.

Az eseményen köszöntőt mond Révész Máriusz, a kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos, részt vesz az ünnepségen Tessely Zoltán, a Szent László- és a Váli-völgy fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos, valamint Völner Pál országgyűlési képviselő és még sokan mások.

További információ: www.etyekjovoje.hu